Udsmykning af et gæsteværelse

Dekorer dit værelse, så det føles som en indbydende oase. Friske blomster er altid et godt preg for dine gæster. Farverne i dit ekstra værelse skal være lyse og cheery, eller fredelige og beroligende. Ved hjælp af solide pastelfarver til dyner og blomstrede eller kontrollerede puder og shams kan du bruge mere end en farve eller nuancer af samme farve gennem ud.

Inkluder et lille område tæppe for et ekstra touch af komfort. Hvis værelset har et tilstødende bad, skal du tilføje matchende tæpper i både badeværelset og soveværelset. Dette vil binde mellemrummet sammen med et enkelt trin.

Farvede og duftende stearinlys eller måske frisk potpourri gennem rummet gør det ikke kun lugtende frisk, men får det til at føle sig rent og indbydende. Placer duftende stearinlys på en kommode, så duften er blød.

Sørg for at have tilstrækkelig opbevaringsplads i dit værelse. En kommode eller lille tre skuffeskuffe giver dine gæster et sted at opbevare deres tøj. Sørg for, at et spejl er tilgængeligt i soveværelset, hvis et badeværelse ikke er ved siden af. Dette vil give kvindelige besøgende et sted at lægge på makeup og klæde sig om morgenen.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*